Receptes

Ous remenats amb bolets Shiitake

Com de fàcils i agraïts són els ous remenats! Escalfar la paella, trencar els ous i cuinar-los en menys de 5 minuts.

Teniu un tàper oblidat en el racó més fosc de la vostra nevera? Us fa por obrir-lo perquè no sabeu què fer amb aquesta petita porció que no serviria ni com a aperitiu?

Doncs fàcil, rescateu el tàper de sobres i traieu el vostre exèrcit d’ous de la nevera i el pot de bolets Shitake deshidratats del rebost. Aquest remenat d’ous amb bolets Shitake ha vingut al vostre rescat.

Quantitats: per a 2 persones

INGREDIENTS:

  • 3 cullerades de oli d’oliva
  • 50 gr. de bolets Shitake deshidratats
  • 1 culleradeta de sal
  • ½ culleradeta de pebre molt
  • ½ culleradeta de pebre vermell. Si Voleu, pot ser picant
  • 1 culleradeta de julivert fresc
  • ½ tassa de parmesà ratllat
  • 4 ous grans
  • Opcional: tàper amb sobres

INSTRUCCIONS:

  1. Abans de res, poseu en remull els bolets Shitake amb aigua calenta. En uns 30 minuts estaran llestos. Escorreu-los i ja els podeu cuinar.
  2. Poseu a escalfar una paella gran antiadherent. Afegiu l’oli d’oliva, els bolets, la sal, el pebre vermell, i el pebre negre. Remeneu bé fins que els bolets estiguin lleugerament torrats.
  3. Si en teniu, afegiu les sobres que voleu aprofitar.
  4. Trenqueu els ous i bateu-los bé durant 3 minuts fins que es cuinin per complet, sense que quedin secs.
  5. Just abans de retirar la paella del foc, empolvoreu el parmesà ratllat.
  6. Serviu de seguida, ara que està calent!

Gaudiu d’aquesta fàcil i vistosa recepta! I etiqueteu-nos a les xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.