Com de fàcils i agraïts són els ous remenats! Escalfar la paella, trencar els ous i cuinar-los en menys de 5 minuts.
Teniu un tàper oblidat en el racó més fosc de la vostra nevera? Us fa por obrir-lo perquè no sabeu què fer amb aquesta petita porció que no serviria ni com a aperitiu?
Doncs fàcil, rescateu el tàper de sobres i traieu el vostre exèrcit d’ous de la nevera i el pot de bolets Shitake deshidratats del rebost. Aquest remenat d’ous amb bolets Shitake ha vingut al vostre rescat.
Quantitats: per a 2 persones
INGREDIENTS:
- 3 cullerades de oli d’oliva
- 50 gr. de bolets Shitake deshidratats
- 1 culleradeta de sal
- ½ culleradeta de pebre molt
- ½ culleradeta de pebre vermell. Si Voleu, pot ser picant
- 1 culleradeta de julivert fresc
- ½ tassa de parmesà ratllat
- 4 ous grans
- Opcional: tàper amb sobres
INSTRUCCIONS:
- Abans de res, poseu en remull els bolets Shitake amb aigua calenta. En uns 30 minuts estaran llestos. Escorreu-los i ja els podeu cuinar.
- Poseu a escalfar una paella gran antiadherent. Afegiu l’oli d’oliva, els bolets, la sal, el pebre vermell, i el pebre negre. Remeneu bé fins que els bolets estiguin lleugerament torrats.
- Si en teniu, afegiu les sobres que voleu aprofitar.
- Trenqueu els ous i bateu-los bé durant 3 minuts fins que es cuinin per complet, sense que quedin secs.
- Just abans de retirar la paella del foc, empolvoreu el parmesà ratllat.
- Serviu de seguida, ara que està calent!
Gaudiu d’aquesta fàcil i vistosa recepta! I etiqueteu-nos a les xarxes socials!